Leave Your Message
 • Telefoni
 • E-mail
 • Whatsapp
 • WeChat
  të rehatshme
 • prodhuesi i qeseve me ujë të ngrohtë oemz92

  Produkte elektrike me kompresë të nxehtë OEM / ODM Prodhim

  Cvvtch ofron shërbim OEM / ODM për t'iu përshtatur çdo nevoje. Ekipi ynë me përvojë i Kërkimit dhe Zhvillimit zhvillon deri në 20 artikuj të rinj çdo vit. Ne synojmë të dizenjojmë dhe prodhojmë një sërë produktesh për kompresë të nxehtë në pjesë të ndryshme të trupit për të lehtësuar dhimbjet e trupit. të tilla si shishe elektrike me ujë të nxehtë, maskë syri me ngrohje, kapak për lehtësimin e dhimbjes së kokës, barelë në qafë, rrip për ngërçin periodik dhe produkte të tjera kompresë të nxehtë për qafën, bërrylat, shpinën, gjunjët etj. Klientët mund të shtojnë dizajnet dhe logot e tyre në produktet tona aktuale, më pas ne prodhojmë me shumicë. Ekipi ynë ka përvoja të pasura në ndihmën e klientëve për të shtuar disa ide të reja për të përmirësuar modelet ekzistuese aktuale ose për të dizajnuar stilin e tyre për t'i bërë produktet popullore dhe unike.

  Ne jemi një furnizues i besueshëm OEM. Ne kemi ofruar një numër të madh të produkteve OEM në të gjithë botën, kryesisht përfshijnë Japoninë, Korenë e Jugut, Australinë, Gjermaninë, Francën, Arabinë Saudite dhe vende të tjera, dhe gëzojmë një reputacion të mirë në treg.

  OEM shishe uji të nxehtë b

  Shërbimi OEM: Klientët na dërgojnë kërkesa të detajuara të produktit, të tilla si sasia, ngjyra, materiali, mbulesa prej pëlhure, specifikimet e kabllove të karikimit dhe vizatimet (nëse ka). Ne ofrojmë kuotat përkatëse dhe prodhojmë mostra në përputhje të plotë me kërkesat e klientit.

  Shërbimi ODM: Klientët shikojnë dhe gjejnë artikujt me interes në faqen tonë të internetit dhe na tregojnë numrin e modelit. Ne do të citojmë dhe dërgojmë mostra në përputhje me rrethanat.  Cvvtch Hot Compres Products Procesi OEM
  6545eb09mb

  Nëse keni ndonjë ide dhe keni nevojë që ne të marrim pjesë në dizajn ose optimizim, do t'ju ofrojmë shërbimin ODM.

  Analiza e kërkesave:Kuptoni qëllimet e produktit tuaj, kërkesat funksionale dhe pozicionimin në treg për t'ju ofruar zgjidhjen më të përshtatshme.
  Dizajni paraprak: Zhvilloni një plan paraprak të projektimit të produktit, duke përfshirë pamjen dhe paraqitjen funksionale. Vlerësimi teknik: Kryeni vlerësimin teknik për të siguruar fizibilitetin dhe prodhueshmërinë e produktit.
  Zgjedhja e materialit:Zgjidhni materialet dhe komponentët më të përshtatshëm bazuar në kërkesat e produktit.
  Dizajni i detajuar: Zhvilloni specifikimet e produktit, zgjidhni furnitorët dhe kryeni testime dhe verifikime përkatëse. Prodhimi i mostrave: Përdorni pajisje të avancuara prodhuese për të bërë mostra dhe për të kryer testimin dhe verifikimin e cilësisë.
  Prodhimi dhe dorëzimi i vëllimit:Dorëzimi i produkteve me cilësi të lartë në kohë

  me porosi elektrike me ujë të nxehtë bottledpx

  Logo ose slogan i personalizuar

  Ne përdorim teknologjinë e qëndisjes për të personalizuar logon dhe sloganin e kompanisë suaj. Teknologjia e qëndisjes është një teknologji që qëndis modele ose tekst përmes fijeve të qëndisjes, të cilat mund të arrijnë efekte printimi me cilësi të lartë dhe afatgjatë në pëlhura të ndryshme.

  Mbulesa me porosi

  Ne ofrojmë dy të ndryshmeStilet e mbulesës së shisheve të ujit të nxehtë.

  Ne mund të bëjmë modifikime për çdo stil sipas nevojave tuaja dhe të personalizojmë një dizajn që ju preferoni.

  Pëlhura me porosi

  Ne ofrojmë një gamë të gjerë pëlhurash nga të cilat mund të zgjidhni, pavarësisht nëse ato janë tashmë në treg ose duhet të zhvillohen.

  Ne do të bëjmë çmos për t'ju ndihmuar të realizoni idetë tuaja dhe të përmbushni nevojat tuaja.

  Leave Your Message